Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Mehmet ORTA
Mehmet ORTA

yaşamak

Yorum

yaşamak

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1434

Okunma

yaşamak

Bozkırda bir dev söğüt ağacı vardı
Altında yeşermiş çiçekler sarardı
Susayan içer kovuğundaki sebilden
Hayvanlar durardı gölgesi birhandı

Hayat böyledir bebeğim ululuk nadir
Kimler etmedi ihanet hayrata kaçtır
Kimi işedi su içtiği kaba bilmedi kadir
Bastığın dalı kesmenin hikmeti nedir

Öküz nokrasını çıkaranı süsermiş
Çürük dişi söken adama sövermiş
Nabza göre şerbet veren yeğlenir
Halk aşığını ezer üstüne tır sürermiş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yaşamak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşamak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yaşamak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL