Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Yalnız Lider
Yalnız Lider

Aptal olmak lazım

Yorum

Aptal olmak lazım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1011

Okunma

Aptal olmak lazım

’’Barların, Meyhanelerin ve ahlak dışı mekanların çok olduğu bir ülkede;
Neden bu kadar edepsiz ve namussuz olduk?
Neden bu kadar tecavüz arttı ?
Sorularının cevabını görememek için aptal olmak gerektir...! ’’

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aptal olmak lazım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aptal olmak lazım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aptal olmak lazım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL