Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
lebiderya
lebiderya

Sarılayım Sana Sonra Öleyim

Yorum

Sarılayım Sana Sonra Öleyim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1155

Okunma

Sarılayım Sana Sonra Öleyim

Sarılayım Sana Sonra Öleyim

Haberin gelmiyor, deliye döndüm
Kimse hal bilmiyor; tükendim, söndüm
Yüzüm hiç gülmüyor, zifte büründüm

Bir ses yolla bana, nefes alayım
Sarılayım sana, sonra öleyim.

Hasret yarasında, çile çağlıyor
Gece karasında, zifir dağlıyor
Hücre merasında, gözüm ağlıyor

Gel de benden yana, huzur bulayım
Sarılayım sana, sonra öleyim.

Şafak nere kaldı, gün nerde kaldı
Yangın cana daldı, köz alev saldı
Kederim çoğaldı, dert aklım aldı

Baştacım sultana, kurban olayım
Sarılayım sana sonra öleyim.

Kadir DURAK
(LEBİDERYA)

Eser yazar adına tescillidir
Kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.


...-...

"YÜREĞİMDEKİ HÜKÜM SAHİBİNDEN HABER ALAMADIĞIM ZAMAN İKİ CİHANIM KARARIYOR."

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sarılayım sana sonra öleyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sarılayım sana sonra öleyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sarılayım Sana Sonra Öleyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL