Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
GÜZELERİN SEVGİLİSİ
GÜZELERİN SEVGİLİSİ

B.KEDİ GİBİ

Yorum

B.KEDİ GİBİ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

819

Okunma

B.KEDİ GİBİ

herşey bana ters geliyor
dünyada yerim yok gibi
günler gelip geçer ama
boşa akan sular gibi

eğrisi ne doğrusu ne
aklım almaz oldu gibi
bir köşede yerimde yok
evcil olan kedi gibi

ha istanbul ha ankara
farketmiyorki yer bana
ben bir sokak çocuğuyum
faili yok mechul gibi

ömrüm gecer hep banklarda
kaldırımlarda taşlarda
ölsem kimin umurunda
derdim olsa dağlar gibi

gördükçe gözüm ağlıyor
yandıkça içim yanıyor
azrailimde gelmiyor
dalıpta unutmuş gibi

EĞRİSİ NE DOĞRUSU NE
AKLIM ALMAZ OLDU GİBİ
BİR KÖŞEDE YERİMDE YOK
EVCİL OLAN KEDİ GİBİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
B.kedi gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz B.kedi gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
B.KEDİ GİBİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Piremus
Piremus, @piremus
15.6.2011 20:54:55
Aman ya Rabbi ruhum mu yazdı bu şiiri? ... denecek kadar bütünleştim şiirle...

Yüreğine sağlık şair...O güzel yüreğin hep gülsün ....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL