Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ipek_rüzgari
ipek_rüzgari

ÖZETLE SEN

Yorum

ÖZETLE SEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

816

Okunma

ÖZETLE SEN

Özelsin seni anlatmaya yetmez zaman
Mert’sin,sevecen’sin sözümde yok yalan
Elbet’te sana ulaşmak alacak zaman
Renkli kişiliğin olacak benim dünyam.

Karanlıkları aydınlatır senin havan
Arkandan bakıyor hayranların perişan
Rüyam gibisin uyanmak istemem şuan
Arzular çarpışacak ve kopacak tufan
Gül ve inan,su yolunu bulur her zaman
Özümseme,biz rüya görüyoruz inan
Zaten hep rüya’da olurmuş MUTLU insan...

17.10.2009
İPEK ASYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özetle sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özetle sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖZETLE SEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL