Dün gece O kadar içime işledin ki Sabaha kadar her uyanışta Gözümün önünde yüzün Rüya mı gördüm ,düş mü Uyur uyanık mutlu Yarına umutlu Bakasım geldi. Şu ömürlük misafirlikte.
Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Tarama yapmadan şiir okunmuyor, renk ayarlarına bakarsan iyi olur, kutlarım gönül sesini, sevgilerle
Nakş-ı Aşk
Dün gece O kadar içime işledin ki Sabaha kadar her uyanışta Gözümün önünde yüzün Rüya mı gördüm ,düş mü Uyur uyanık mutlu Yarına umutlu Bakasım geldi. Şu ömürlük misafirlikt
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.