Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
congeri
congeri

Ahhh Dost Gibi Tatlısı Olmaz

Yorum

Ahhh Dost Gibi Tatlısı Olmaz

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1143

Okunma

Ahhh Dost Gibi Tatlısı Olmaz

Ahhh DOST GİBİ TATLISI OLMAZ

Her türlü meyve içinde,
Dost gibi tatlısı olmaz.
Dostu deste gül biçimde,
Bukette katlısı olmaz.
& & &
Sözleri seherin yeli,
Şakıması bülbül dili,
Tadı ise oğul başlı,
Dostun hiç yadlısı olmaz.
& & &
Dost demek dertlere deva,
Dostsuzluksa kula veba,
Dost olmazsa ömür heba,
Güzelin adlısı olmaz.
& & &
Sevginin sevdanın adı,
Dostluk hayatın tüm tadı,
Çekemem dostum dan yadı,
Dostumun bedlisi olmaz.
& & &
Dost tarifi gül mü desem,
Dostuma kalbimi versem,
Durup durup dostu sevsem,
Dostunsa yadlısı olmaz,
& & &
Congeri dostunu sever,
Onun için dostun över,
Dosta zarar gelse eğer,
Bu canın bazısı olmaz.
& & &
Ömer Çetinkaya
Congeri
06.06.2011


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ahhh dost gibi tatlısı olmaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ahhh dost gibi tatlısı olmaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ahhh Dost Gibi Tatlısı Olmaz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL