Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
dert-cile
dert-cile

birak zalim

Yorum

birak zalim

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1313

Okunma

birak zalim

bu gun dunya dar gelir bana
birak zalim beni ele gideyim
yuregim yanar icerim zorda
birak gurbet beni ele gideyim

turlu isler actin benim basima
lanet olsun ekmegine asina
doyamadim gecen genc yasima
birak beni zalim ele gideyim

babam olmus silada hasta
ana, kardes herbiri yasta
dayanamaz yuregim zorda
birak beni zalim ele gideyim

elden birsey gelmiyor zordayim
koskoca dunyada bile dardayim
yanar cigerim ateslerde kordayim
birak beni zalim ele gideyim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Birak zalim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Birak zalim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
birak zalim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
rahmiusta
rahmiusta, @rahmiusta
7.8.2011 17:45:33
5 puan verdi
ALLAH DARDA KOYMASIN HIZIR YOLDAŞIN OLSUN GÜZEL ŞİİRİNİ VE ŞAİRİMİ
KUTLUYORUM SAYGILARIMLA SELAMLAR
Mehmet Çobanoğlu
Mehmet Çobanoğlu, @mehmetcobanoglu
10.6.2011 20:54:47
Merhaba yüreğine sağlık harika bir eser ve etkili bir şiir yürekten kutlarım sizi..şair dostum kaleminden çok güzel şiirdi okuduğum.Dost barış ve kardeşlik için değerli sayfan bir gül bıraktım.
Saygılarımla


© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL