Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ametist
Ametist

GÖNÜL ÇALAN

Yorum

GÖNÜL ÇALAN

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1305

Okunma

GÖNÜL ÇALAN

GÖNÜL ÇALAN



Sen miydin gönül kapımı çalan
Kimdi yıllar boyunca ağlatan
Aşkın mıydı yakın bir dost gibi
Yalnızlığa ortak görünen biri

Unutmak istiyorum seni
Hayalin terk etmiyor beni

İnkar etmiyorum sevdim inan
Sen din güvendiğim tek insan
Şimdi bu sevgiden bize kalan
Can yakan kocaman bir yalan

Denedim unutmayı denedim
Senin gibi kimseyi sevemedim
Aklımdan hayalini silemedim
Düşlerimden gönderemedim.

Sevgin de senin gibi o da yalan
Git benden uzaklarda oyalan
Yanılıp da sakın beni arama
Çare bulurum açtığın yarama

Hayatımdan silmeliyim yalanı
Unut demeliyim gönül çalanı….


Ametist

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gönül çalan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül çalan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL ÇALAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL