Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
byrmsr
byrmsr

heves

Yorum

heves

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

944

Okunma

heves

heves


“çok zaman oldu sen benden gideli
artık kulağımda güzel sesin yok
bir asır olmuş elveda diyeli
içime çekecek hoş nefesin yok

dostlarımız bizi iyi tanırlar
bir bilseler yoksun beni kınarlar
sanki seni ben terk ettim sanırlar
gittiğini kimseye diyesim yok

her gün gittiğin yerden gidiyorum
gidenle gidilmiyor biliyorum
bir kez daha mı başlasam diyorum
yeniden başlamaya hevesim yok

dönülmeze gitmedinse geri gel
geleceğini düşünmek de güzel
bekletme geriye dön bir an evvel
senden başkalarını sevesim yok…” 23.05.2011
bayram eser

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Heves Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Heves şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
heves şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
defnemlk
defnemlk, @defnemlk
25.5.2011 21:10:23
her gün gittiğin yerden gidiyorum
gidenle gidilmiyor biliyorum
bir kez daha mı başlasam diyorum
yeniden başlamaya hevesim yok

dönülmeze gitmedinse geri gel
geleceğini düşünmek de güzel
bekletme geriye dön bir an evvel
senden başkalarını sevesim yok…”

Birkezdaha başlasammı diyorum? başla hocam biraz ümit varsa gittiği yoldan git ve döndür onu kolay bulmadıysan kolayda kaybetme bence.Yolun açık olsun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL