Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hamitkaraca
hamitkaraca

babam

Yorum

babam

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1156

Okunma

babam

uyanda kalk babam
sensiz çekilmiyor hayat
kolum kanadım dın sen
yoksun ya aglıyorum ben


bugün ölüm yıl dönümün
sanki bugün ölümüm
öyle agır ki sensiz yaşamak
bogazım da dügümlenir nefesim


uyan da kalk be babam
sarıl boynuma yavrum de
aglasam da aldırma sen
sevinç tendir geldin diye

ya sen gel babam bana
yada ben yanına geleyim
senin kolların da olsunda
isterse n ben de öleyimm

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Babam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Babam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
babam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL