Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ışıkları takip eden adam
ışıkları takip eden adam

Aşk Bir Başkadır

Yorum

Aşk Bir Başkadır

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1204

Okunma

Aşk Bir Başkadır

Aşk bir başkadır,
Yağmurlu günlerde...
Ne güzeldir;
Islanmak...Delicesine...
Sırılsıklam olmak...
Sırılsıklam aşkı
İfade edercesine.

Yağmurlu günler de bir başkadır,
Aşık olunca...
Ne hoştur;
El ele tutuşarak
Aynı anda nefes alıp vermek.
Toprağın kudretli kokusu
İçine işleyene dek.

Aslında;
Hayat bir başkadır,
İşin içinde aşk olunca.
Aşk ise konuyu saptırmaktır,
Bir şiir boyunca...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk bir başkadır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk bir başkadır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk Bir Başkadır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL