Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kayıkçı ve deniz
kayıkçı ve deniz

BENGİ MAVİ

Yorum

BENGİ MAVİ

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

886

Okunma

BENGİ MAVİ




imbat’ın
yakamozla seviştiği zamanlara saklıyorum kendimi,

bi katreden deniz olana kadar
bengi’ledim bendimi,

şimdi;
bengi bir okyanustayım
unutsun dereler beni,

her yakamoz
her imbat
naif bir gülücük asil yanaklarından,

ben;
derin bengi/mavimdeyim.

...

kıyı ege köylüsü......

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bengi mavi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bengi mavi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENGİ MAVİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
n.kaygısız
n.kaygısız, @n-kaygisiz
10.5.2011 07:53:06
5 puan verdi
harikaydı dizeler...her zamanki tadında..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL