Ne yazik ki, vücudun çökmesi, zekanın olgunluk zamanına rastlar. ahmet haşim
Qi
Qiymet

BİRCE KELME

Yorum

BİRCE KELME

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1322

Okunma

BİRCE KELME


YAPRAKSIZ KALAN AĞACIM,
BİL Kİ, AŞKINA MÖHTACIM.
HASRETİNİ ÖPÜM, KUCUM -
BİRCE KELMENİN AŞKINA!

BAŞ ALIB GİDİM DÜNYADAN,
BU DELİ, SERSEM DÜNYADAN.
ÇEKİLESİ DERTİN, YA DA
BİRCE KELMENİN AŞKINA!

YAZ AĞZIDI - AÇIP ÇİÇEK,
ÇİÇEK ÜSTE AĞ KELEBEK.
KAHATINI DÖYSÜN ÇİSEK
BİRCE KELMENİN AŞKINA!

HER BİR GINAH BENİM OLSUN,
SEVGİM, AŞKIM KENİM OLSUN.
KEBE, KIBLE YÖNIM OLSUN –
BİRCE KELMENİN AŞKINA!...

MART, 2005

OİYMET MEHERREMLİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Birce kelme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Birce kelme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİRCE KELME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erolbasci
erolbasci, @erolbasci
10.11.2006 18:10:55
HER BİR GINAH BENİM OLSUN,
SEVGİM, AŞKIM KENİM OLSUN.
KEBE, KIBLE YÖNIM OLSUN –
BİRCE KELMENİN AŞKINA!...

Ne günah etse açılmaz iki gönül arası
Ne gün ah etse, kanar dildeki firkat yarası..

Şiiriniz güzel bir şarkı hatırlattı bana..
Kutladım efendim..
samiarslan
samiarslan, @samiarslan
10.11.2006 13:23:59
KIYMETLİ ŞAİRE

YÜREĞİNE SAĞLIK

İLHAMIN DAİM

GÜNÜN MUTLULUK DOLSUN SELAMLAR
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL