Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Bibi
Bibi

Kedi değil bu: Kaplan!

Yorum

Kedi değil bu: Kaplan!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1162

Okunma

Kedi değil bu: Kaplan!


Kedimle hasret gidermeye çalışırken oynadık,
Zaten durduğu yok, bitsin bu hareketlilik artık,
Kollarımda yer kalmadı, her tarafı çizik çizik,
Güvenim kalmadı, vur-kaç dönemini getirdik…

Ben oyunda olmayınca masanın üzerine çıkıyor,
Orada annemin yaptığı dantelin üzerine yatıyor,
Gözlerinin çakmağı biraz sönse de güvenemem,
Yeni bir saldırının nereden geleceğini bilemem…

Az sonra kahvaltı yapacağım ama o da zor bana,
Mamasını bitirdi, burnunu sokacaktır tabağıma,
Ondan mı korunsam, kahvaltı mı yapsam, zor,
Bu kediyi aldığım yere götürmek gerekse de zor…

İşte geldi yine, yanağımdan bir öpücük alacak,
Ne zaman tavır yapsam halimiz böyle olacak,
Zayıf tarafımı biliyor, işini de öyle, esiri oldum,
Kendi ellerimle kendimi onun hizmetine sundum…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kedi değil bu: kaplan! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kedi değil bu: kaplan! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kedi değil bu: Kaplan! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL