Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
nuhkenis
nuhkenis

sen yoktun ve ben aşka inanmazdım

Yorum

sen yoktun ve ben aşka inanmazdım

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

3,0

Puan

904

Okunma

sen yoktun ve ben aşka inanmazdım

öyle geceleri hiç uyanmazdım
böyle mahzun kalırım da sanmazdım
yağmur ıslatmazdı beni bu kadar
sen yoktun ve ben aşka inanmazdım


şimdi gecelerde bensiz uyusunlar
şimdi hüzün nedir benden sorsunlar
söyleyin yağmurlara az dursunlar
sen varsın ve ben aşka inanıyorum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

3.0

100% (1)

Sen yoktun ve ben aşka inanmazdım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen yoktun ve ben aşka inanmazdım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sen yoktun ve ben aşka inanmazdım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL