Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
hu
huseyintoy

BEN VE DENİZ

Yorum

BEN VE DENİZ

( 3 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1279

Okunma

BEN VE DENİZ

BEN VE DENİZ


Ben,yani yalnız martı,
Deniz,benim her şeyim.
Bilirsiniz bizi,
Biz ayrılmaz bütünüz.

Biz ,deniz olmazsa yaşayamayız.
Denizin böyle bir derdi yok.
Deniz bana hep verir;
Bense hışımla ondan balık kaparım.

Kayalıklardan denizi gözler,
Ona olan aşkımı anlatır,
Bazan denize,küçük balıklara
Bazan kayalıklara saldırırım.

Deniz beni kıskanır;
Köpürür,kayalıklara saldırır.
Yine de ben denizsiz yapamam
Çünkü deniz ve ben ayrılmaz sevgiliyiz....

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ben ve deniz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben ve deniz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN VE DENİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nİLSU_
nİLSU_, @nilsu-
16.4.2011 14:57:02
5 puan verdi
muhteşem bir deniz ve martı şiiriydi..

tebrikler.
cennet cennet
cennet cennet, @cennetcennet
16.4.2011 13:48:50
5 puan verdi
kutlarım sevgili dostum
var olunuz daima sevgiler selamlar.............................
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL