K almadı sensiz huzurum, yok oldu herşey, A ardından bakakaldım gittiğin gün, yüreğimde acılarla, D ertlerime dert ekledin be gülüm, E rken gelen bir ölümün sessiz çığlıklarıydın, R esminde ki gülüşün ve tebesümünde ki hüznün adı kaldı bende. 24.04.2006 Candostum’dan bana yazılan bir şiirdir.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
tebrik ederim şiiri yazanıda kutlarım umarım resimdeki gülüşün hiç gitmez umarım mutluluğu hak eden nadir insanlardansın canım benim sahip olduğun değerlerin en mükemmeline fazlasıyla layıksın elden bu kadar geliyo kaderimsin sevgilerin en büyüğüyle ve saygılarımla
tebrik ederim şiiri yazanıda kutlarım umarım resimdeki gülüşün hiç gitmez umarım mutluluğu hak eden nadir insanlardansın canım benim sahip olduğun değerlerin en mükemmeline fazlasıyla layıksın elden bu kadar geliyo kaderimsin sevgilerin en büyüğüyle ve saygılarımla
K almadı sensiz huzurum, yok oldu herşey, A ardından bakakaldım gittiğin gün, yüreğimde acılarla, D ertlerime dert ekledin be gülüm, E rken gelen bir ölümün sessiz çığlıklarıydın, R esminde ki gülüşün ve tebesümünde ki hüznün adı kaldı bende.
çok güzel ya en büyük hediye bu olsa gerek...yüreğinize sağlık...:)
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.