Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
rihemsu
rihemsu

bu kadarsa...

Yorum

bu kadarsa...

( 4 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1103

Okunma

bu kadarsa...

bu kadarsa...




kaç gün batımının tanığıydı
çocukluk arkadaşın?



kaç ağaç gövdesinin canını yaktı
çakı’lı çocukluk aşkın?



hangi oyuncağın kırıldığında
ağladın ananın koynunda?




gömerken yaşanmışlıklarını
ketum duvarların sıvasına..




bitmiş(mi) oldu şimdi
dünyada dost/arkadaş

çakıl taşından mı
tabağındaki aş?

hesap mı sorar oldu
gözün üstünde duran kaş?




gün kurusu kaçmış gönlüne
geceyi sığdırmışsın
donmaktan kıvrılmış ellerine..
hüzün kundaklarında boğmuşsun
o güzelim çocukluğunu





bu kadarsa yaşam bildiğin
işgaline yazık bulunduğun yerin




tez haber sal kalan üç beş dosta..

ikindi olmadan gömsünler seni
hemde diri diri
yazıktır onlara da
yetişsinler evlerine
çökmeden beş çayının demi





Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bu kadarsa... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu kadarsa... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bu kadarsa... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
muharremali
muharremali, @muharremali
12.4.2011 16:05:45
5 puan verdi
ne diyeyim bilemedim
bravo ile yetineyim şimdilik
kayıkçı ve deniz
kayıkçı ve deniz, @kayikcivedeniz
12.4.2011 12:37:43
5 puan verdi
yine çok hoştu,farklı..sizin tarzınızı yansıtan...
ama;
nacizane derim ki,şiirleriniz bazen sonlarında çay var bekleyen ara sıra bir iki kadehte rakı deseniz uğradığımda ben sayfanıza bir yolluk alır giderdim.:-))

saygılar.......
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL