Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ArtikGunesDogmasin
ArtikGunesDogmasin

Şimdiki Gibi Değil

Yorum

Şimdiki Gibi Değil

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1070

Okunma

Şimdiki Gibi Değil

Şimdiki Gibi Değil

Zaman geçiyordu ama
Şimdiki gibi değil,
Ömür bitiyordu ama
Yalnız değil,
Kalem tutuyorduk ama
Bu ellerle değil,
Hata da yapıyorduk ama
Telafisiz değil,
Kanıyorduk ama
Damarımızdan değil,
Üşüyorduk ama
Bizimki üşümek değil,
Susuyorduk ama
Yüreğimizden değil,
Gidiyorduk ama
Gittiğimiz yol değil,
Ölüp ölüp dirildik ama
Bu dirilmek yaşamak değil..







Kadir Bulama

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şimdiki gibi değil Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şimdiki gibi değil şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şimdiki Gibi Değil şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL