Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
velliköy
velliköy

BAHAR NE GÜZEL

Yorum

BAHAR NE GÜZEL

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2116

Okunma

BAHAR NE GÜZEL

BAHAR NE GÜZEL



Bir senede dört mevsim var.
Sonbahar,kış,ilkbahar,yaz.
İlkbaharda olur kiraz.
Bahar ne güzel ne güzel!

Kuşlar uçar,kuzu meler.
Çiçek açar,canlanır yer.
Kırlar hep yeşiller giyer.
Bahar ne güzel ne güzel!

Yerden çıkar papatyalar.
Döner havada turnalar.
Öter dallarda bülbüller.
Bahar ne güzel ne güzel!

Yağmur yağar,karlar erir.
Tüm ağaçlar filiz verir.
Dağlar,taşlar yeşillenir.
Bahar ne güzel,ne güzel!

Müfit AKSAKAL
(Öğretmenim,Başarı Yay. İstanbul 1998)




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bahar ne güzel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bahar ne güzel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAHAR NE GÜZEL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL