Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Şe
Şerefim

Mahşere Bırakma

Yorum

Mahşere Bırakma

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1075

Okunma

Mahşere Bırakma

Mahşere Bırakma

Öyle uzaklardan gülüp el etme
Dost isen bileyim tut ellerimi
Dar günümde böyle bırakıp gitme
Yıkma ne olur gel hayallerimi

Mahşere bırakma var ise öcün
Düşmansan çek vur yeterse gücün

Manalı, manalı bakarak süzme
Dostça bakıyorsan al canım feda
Eyleme yolumdan gel beni üzme
İşte gidiyorum haydi elveda

Mahşere bırakma var ise öcün
Düşmansan çek vur yeterse gücün

İstersen kement at zülfün telinden
Gecelerin sır perdesi tül ünden
Öleceksek olsun dostun elinden
Şeref’im ben dönmem gayrı yolumdan

Mahşere bırakma var ise öcün
Düşmansan çek vur yeterse gücün

19 / 08 / 2007

Şerafettin Yıldız

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mahşere bırakma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mahşere bırakma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mahşere Bırakma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
RABATLI
RABATLI, @rabatli
20.8.2007 16:55:04
Güzel dizelerinizi kutlarım.Daha güzel dizelerde buluşmak üzere.RABATLI
Ali ÖZKANLI
Ali ÖZKANLI, @aliozkanli
20.8.2007 16:23:13
İşte yüreği güzel bir insanın satırları. Gönül dostu olduğu satırlara yansımış. Belli ki yürekten yazıyor. Bu güzel yüreği kutluyor, selam, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Kaleminiz daim olsun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL