Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
içimdengeçenler
içimdengeçenler

Çünkü

Yorum

Çünkü

( 3 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1295

Okunma

Çünkü

Çünkü

Sen beni sevemezsin
Çünkü parayla sahip olunmam
Sen beni yeremezsin
Çünkü yalanı kendime yakıştırmam
Sen beni sindiremezsin
Çünkü riyakar rolu yapamam
Sen beni kandıramazsın
Çünkü seni iyi tanırım
Sen beni mutlu edemezsin
Çünkü kalbimi kaybettin
Sen beni satın alamazsın
Çünkü karekter sahibiyim
Sen beni ezemezsin
Çünkü görmemiş değilim
Sen beni küçük göremezsin
Çünkü kişiliğimle seni satın alırım
Sen beni taşıyamazsın
Çünkü senden daha ağırım...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Çünkü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çünkü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çünkü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Dorukhan Işık
Dorukhan Işık, @dorukhanisik
3.4.2011 01:21:00
5 puan verdi
Sen beni taşıyamazsın
Çünkü senden daha ağırım...

finali herşeyi özetlemiş.

bir de şunu belirtmek isterim:Bir yorumda çünkü ben insanım insan yazılmış.fakat insanlık onu kullanıldığı elde bir anlam ifade eder.bir anlam teşlik edebilmesi için,insanlık denen kavramın hakkını verebilmek için,insan olmayı hak edecek kazanımlar ve yaşantılar sergilenmesi gerekir.kanımca en zor sanat insan olmak sanatı.bu da verilmez.elde edilir.insanlık maskesi altına sığınıp kötülüklerini olağan göstermeye çalışan insanlar sadece kendilerini kandırırlar.çünkü gerçek insan odur ki hata yapar ama hatada ısrar etmez.ölçüt budur.

paylaşımımı mazur görün.çünkü hasas bir konu olduğunu düşündüm.bu yüzden biraz uzun yazdım.
şiiirinize tebrik çiçeklerimi gönderiyorum.
LaviniaSecret
LaviniaSecret, @laviniasecret
1.4.2011 00:52:32
5 puan verdi
Çünkü ben insanım!İNSAN!...Saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL