Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
BestamiYazgan.
BestamiYazgan.

MÜHÜR GİBİ

Yorum

MÜHÜR GİBİ

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1558

Okunma

MÜHÜR GİBİ


Her nefeste mühür gibi
Vurdum seni yüreğime.
Çölde akan nehir gibi
Sardım seni yüreğime.

Tutuşurken aman dedim,
Dostlar hâlim yaman dedim,
Yetişir mi canan dedim,
Sordum seni yüreğime.

Ateş düşünce derine,
Tuzlar bastım üzerine.
İnledikçe su yerine
Verdim seni yüreğime.

Tek işim var: Seni sevmek,
Ayrılık mı, o ne demek?
Aşk ipiyle ilmek ilmek
Ördüm seni yüreğime.

Bestami YAZGAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Mühür gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mühür gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MÜHÜR GİBİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
28.3.2011 18:30:31
yazan yüreği kutluyorum saygımla.........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL