Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
nevzat türkel
nevzat türkel

İSYAN

Yorum

İSYAN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

836

Okunma

İSYAN

İSYAN

Sana isyanda sevdalı gönlüm
İsyan ediyorum sensizliğime
Bu sevda oldukça bitmez isyanım
İsyan ediyorum,sensizliğime

gönlüm oldu dört köşeli
yüregim olmaz sensiz neşeli
Yalnız ben mazlum sevdana düşeli
İsyan ediyorum, sensizliğime

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İsyan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İsyan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSYAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hüzün perisi
hüzün perisi, @huzunperisi
25.3.2011 11:15:32
bn isyankarm yha tam bna göre..emegine sağlk
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL