Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
gedik_of
gedik_of

Bir olmayınca

Yorum

Bir olmayınca

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

885

Okunma

Bir olmayınca

Ölmeyi emretti atamız bize
Bilin ki yaşanmaz hür olmayınca
Zafer hayal olur diyorum size
Özde gözde sözde bir olmayınca..

Başımızda başlık çekerler bizi
Vururlar denize dökerler bizi
Keserler biçerler dikerler bizi
Yumrukta yürekte bir olmayınca.

Bu davet birliğe geç kalmadan gel
Birikim olmazsa oluşurmu sel
Zayıfa düşüyor zorlanıyor bel
Kırılır vallahi bir olmayınca.

El dürtüsü var oyuna gelme
Birliğini bozup gücünü bölme
Komşundan örnek al haline gülme
Gülerler haline bir olmayınca.... Hüseyin Gedik

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir olmayınca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir olmayınca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir olmayınca şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL