Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ahad karacan
ahad karacan

Açmaz ki Çiçekler Cemresiz Baharlarda ...

Yorum

Açmaz ki Çiçekler Cemresiz Baharlarda ...

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1638

Okunma

Açmaz ki Çiçekler Cemresiz Baharlarda ...

Açmaz ki Çiçekler Cemresiz Baharlarda ...






tıpkı bin yıl önceki gibisin
yine sabırsız...

düşün.!
kainattaki bu kaçıncı karşılaşmamız
ve
say...

oysa,
yüz kez bile doğmadı güneş gözlerime sensiz
ilk cemresi düştü havaya aşkın henüz
daha suya ve toprağa düşecek
çiçekler baharları o zaman sevecek...

yoksa...
yoksa sen ,
hala çiçeksiz baharları mı özlüyorsun.?
açmaz ki çiçekler cemresiz baharlarda...

tıpkı bin yıl önceki gibisin
yine sabırsız...!

önümüzdeki bin yıl nasıl bekleyeceksin...?










ahad karacan...














Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Açmaz ki çiçekler cemresiz baharlarda ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Açmaz ki çiçekler cemresiz baharlarda ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Açmaz ki Çiçekler Cemresiz Baharlarda ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL