Üstümde inanki emeğin çoktur Bir çocukluk ettim bağışla babam Kadir kıymetini bir an bilmedim Hakkını helal et bağışla babam
Toz pembe geldi dünya gözüme Hiç kulak vermedim senin sözüne Bin pişman oldum o gittiğime Hakkını helal et bağışla babam
EDROLUHALİL
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ahh arkadaşımm ahhhh diyorum keşke anne babaların sözünü dinleseniz Bir tanede benim oğlum varr o kadar nasihat veriyoruz ama yinede hayatın şartlarını şu an anlıyamıyor ilerde oda anlıyacak amaa iş işden geçecek işdee dizelerini okuyunca oğlumu anımsattı tebrik ederimmm şiirini..Saygılarımla
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.