Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ÖMER ARIKAN
ÖMER ARIKAN

Usandım

Yorum

Usandım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

937

Okunma

Usandım

Olmasada son arzum yarım kalsa şarkımız
Artık bu canı tende taşımaktan usandım
Razıyım son bulsa da mezarda bu aşkımız
Her gece için,için ağlamaktan usandım

Ne çıkar ayrılığın sebebi bir hiçtense
Ne fark eder ben isem karşılıksız sevense
Ne çıkar ki sevdiğim el sallayıp gidense
Ardından binlerce kaz yalvarmaktan usandım

Ümit verme son anda teselşlim olma benim
Ben ki bana yabancı bu insan ben değilim
Okşamadan saçını kopacaksa ki elim
Çaresizce başımı kaşımaktan usandım

Olmuyorsa son dilek tutmuyorsa intizar
Beklemek azap verir bitmiyor ki ahu-zar
Görmedim ki gülmeyi...olsada yerim mezar
Hayat denen çileyi yaşamaktan usandım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Usandım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Usandım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Usandım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL