Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
fihaha(OrhunBasat)
fihaha(OrhunBasat)

Yoktunuz

Yorum

Yoktunuz

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

984

Okunma

Yoktunuz

Yoktunuz







çalınan senfonilerle
- çoğu kez – karıştırılan, matemimdi.
siz yoktunuz.
bakışlarınızla delip geçerken içimden,
belliydi;
bir başkasını arıyordunuz.

belki de bölük pörçük tuallere saklanmıştınız
resim sergilerinde;
ben hep yere baktığımdan
çıkmaz sokaklarında gözlerinizin,
sizi göremedim.
belli ki kabahat benim,
kusura bakmayın.

elma dersem çıkın,
şiir dersem, çıkmayın.






Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yoktunuz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yoktunuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yoktunuz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ydmtd
ydmtd, @ydmtd
3.3.2011 09:19:49
sade ve akıcı... yüreğinize sağlık
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
2.3.2011 16:59:19
çok güzeldi sevgili dostum..sevgiler yüreğine

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL