Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
DoGanTokkuzun
DoGanTokkuzun

İÇİMDEN GEÇENLER

Yorum

İÇİMDEN GEÇENLER

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1105

Okunma

İÇİMDEN GEÇENLER

Bir insana sevdiğini daha nasıl anlatabilirsin bilmiyorum
O iki kelimeyi söylemedim sadece
Bir başka görüyorum seni dedim
Artık başka bakıyorum
Sanırım aşka bakıyorum
Gözlerinde yanıyorum
Seline katıp götürüyor beni
Engel dahi olamıyorum
Onu görmeden huzur bulamıyorum
Bundan sonra ne olur bilmem ama
Şuan yalnız Onu düşünerek yaşıyorum

/DoGan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İçimden geçenler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçimden geçenler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İÇİMDEN GEÇENLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL