Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Ali Göksel Karaosmanoğlu
Ali Göksel Karaosmanoğlu

Yarım Kalan Şiir

Yorum

Yarım Kalan Şiir

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1336

Okunma

Yarım Kalan Şiir

Yarım Kalan Şiir

Viran kentin en hızlı silah çeken adamıydım ben
Olmayacak yerde yangın çıkaran ..
Asi bir kıvılcım mıydım ne
Kaldırım köşelerinde yanan sokak lambalarına inat
Kararmış duvarlarda kahrolsun ......... yazılarına inat
Dalardım karanlığa
Yakardım gençlik denilen ..
Tiryakisi delisi olduğum bilakaydüşart yıllarımı
Hep geriye tarardım saçlarımı
Bazıları beğenmese de bıyıklarımı
Müptalası olmuştum ..
Gırtlağıma kadar uzatırdım uçlarını
Hakim yaka gömlek giyer
Söz istemezdim sözüm üstüne.................

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yarım kalan şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarım kalan şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yarım Kalan Şiir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL