Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
nuhkenis
nuhkenis

ben sevdama ser vermişim

Yorum

ben sevdama ser vermişim

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

772

Okunma

ben sevdama ser vermişim

ben sevdama ser vermişim
hangi ölüm yıkar beni
gözlerini benden alan
bir tek gülüm yıkar beni


el bağlayıp sarmaz ise
söz verip de durmaz ise
hedefine varmaz ise
bir tek yolum yıkar beni


gam değil umudum sönse
aldırmam yağmurlar dinse
hain olup bana dönse
bir tek elim yıkar beni


gün görür mü geç uyuyan
onar mı hiç yad’a uyan
sevdiğime tavır koyan
bir tek solum(kalbim) yıkar beni


ben sevdama ser vermişim
hangi ölüm yıkar beni
gözlerini benden alan
bir tek gülüm yıkar beni

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben sevdama ser vermişim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben sevdama ser vermişim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ben sevdama ser vermişim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hüdaverdi ER (Hüdai)
Hüdaverdi ER (Hüdai), @hudaverdi-er-hudai
22.2.2011 19:05:11
Akıcı bir şiir okudum değerli kaleminizden.
Tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL