Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Cengiz Zorluoğlu
Cengiz Zorluoğlu

mola

Yorum

mola

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

975

Okunma

mola

Dikilitaş’ta durdum
senin hayalin geziyordu
Sultanahmet Meydanı’nda
sene 1988’di
seninle birlikte
İstanbul’da
kayboldu

cengiz zorluoğlu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Mola Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mola şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
mola şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
türkü diyarı
türkü diyarı, @turkudiyari
20.2.2011 11:31:32
Aramaya devam et belki bulursun
Tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL