Usta elinde keser Bırakır ölmez eser Acemi keser keser Kalmaz eserden eser
Murat CANBOLAT
Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Usta elinde keser Bırakır ölmez eser Acemi keser keser Kalmaz eserden eser ************************ Ustada bazen eser Her zaman kesmez keser Bazen boş kuyu eşer Nihayet o da beşer.
Evet ben de... Epeydir kalemim tutukluk yapıyor. Eser ortaya koymak azim ve kararlılığında olan herkesin elinde kuvvetli bir "keser" olması icap eder. Bu şairde "kalem", ressamda fırça, aşıkta sazdır. kısa ve kocaman şiirin bânisi olan kardeşime saygı ve tebriklerimi gönderiyorum. Ha bu aralar benim keserin bilenmesi lazım. Çoktandır şiir yazmaya zamanım olmuyor. Bu şiir benim için bir anahtar hükmünde olur da yeniden karalamaya başlarım diye düşünüyorum. Eyvallah usta..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.