Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Ali Aksakal
Ali Aksakal

SENİN YOLUNA

Yorum

SENİN YOLUNA

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

1,0

Puan

1370

Okunma

SENİN YOLUNA



Yüce dağda dolaşırım,
Sevdalım senin yoluna.
Kırkoluktan su taşırım,
Cananım senin yoluna.

Dalına bülbül konarım,
Şakıyıp ismin anarım,
Aşk ateşinle yanarım,
Meleğim senin yoluna.

Gece gündüz yol alırım,
Bağdad’a kadar varırım,
Kızgın çölde kavrulurum,
Sevdiğim senin yoluna.

Aşkın ile derbederim,
Seni sevmek de kaderim,
Mecnûn misali gezerim,
Ceylânım senin yoluna.

Ayıramaz kimse bizi.
Seversek birbirimizi,
Ak gerdandan dizi dizi,
Altınım senin yolunda.

Ferhat niye Şirin diyor?
Kerem Aslı’yı soruyor,
Karşında divân duruyor,
Pir Ali senin yoluna.
Ali AKSAKAL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

1.0

100% (1)

Senin yoluna Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senin yoluna şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİN YOLUNA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Sami ASLAN
Sami ASLAN, @samiaslan
7.2.2011 08:57:07
Ferhat niye Şirin diyor?
Kerem Aslı’yı soruyor,
Karşında divân duruyor,
Pir Ali senin yoluna.

güzel bir şiir okudum üstadım tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL