Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
lamamusson
lamamusson

EMİNE-YE

Yorum

EMİNE-YE

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1040

Okunma

EMİNE-YE

AŞK VE ZEVK’E DALMAK İÇİN EMİN GEREK EMİNE-YE
YÜREK GEREK KALP GEREK GİTMEK İÇİN GÖNÜLE
SEVGİ VE MUHABBETLE GİTMEK GEREK MUHAMMEDE
MUHAMMEDİ OLMAK İÇİN EMİN GEREK EMİNE-YE

30-01-2011 Halil GÜRBÜZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Emine-ye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Emine-ye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EMİNE-YE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mustafa Yaralı
Mustafa Yaralı, @mustafayarali
13.6.2011 17:20:32
Şimal olun, yemin olun,
Muhammed'ten Emin olun,
Beka'da baş gezdirinde,
Yer yüzünde zemin olun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL