Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
su
suat çakır

Üst üste yandı canım.

Yorum

Üst üste yandı canım.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1014

Okunma

Üst üste yandı canım.

Aklıma düştün yine dün.
Üst üste dondu kanım.
Ölüştüm durdum tüm gün.
Üst üste çıktı canım.

Her dağla kalp dağladım.
Her kanı bin ağladım.
Her su yeri çağladım.
Üst üste yaştı canım.

Her derdi açıp soldum.
Her kara bela doldum.
Yanan her bir yer oldum.
Üst üste yandı canım.

Hep bindi kalpte yaram.
Hiç bitmedi kapkaram.
Hayat oldu bin haram.
Üst üste soldu canım.

Sedat hünkar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Üst üste yandı canım. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üst üste yandı canım. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Üst üste yandı canım. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL