Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
kocabey252
kocabey252

Küfür-ü Azade

Yorum

Küfür-ü Azade

( 3 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

960

Okunma

Küfür-ü Azade

Dönüyor başım, söyle kimsin sen
Ağlamaklı gecemde tuhaflığı haykırmaksızın
Kalbim acırıtır oldu madur-u zavallı canı anla
Bilmiyorsun hâlâ gönül bahçemde duran sızım...

Geçilesi hasret mübah kaldı bende
Sonrası bilinmezlik içinde sahte
Gelmeleri kıskandır artık, sende bu bedende
Sözler ki inan, yemine tövbeli küfür-ü azade...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Küfür-ü azade Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küfür-ü azade şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Küfür-ü Azade şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL