3
Yorum
0
Beğeni
0,0
Puan
1071
Okunma

Her ortamda herkese hakaret eden,hatta küfür eden ama kendisine karşı söylenenler için "edepsizlik" söyleyenlere de "edepsizler" diyen MUHTEREME!
Başbakan Erdoğan Sinop-Boyabat Tüneli Geçiş Yolu?nun hizmete açılması sırasında video bağlantısı olmadığını öğrenince çok kızdı
Başbakan Erdoğan, Sinop Uğur Mumcu Meydanı’nda partililere hitap ettikten sonra geldiği Hükümet Konağı önünde Sinop-Boyabat Tüneli Geçiş Yolu’nun hizmete açılması törenine katıldı. Konuşmasının sonunda yaptığı anonsun ardından bir görevli yanına yaklaştı ve bir uyarıda bulundu. Bu diyalog Başbakan’ı çileden çıkardı.
İşte o diyalog:
Erdoğan: Şimdi sizleri şuradaki megaboard’dan tünelin açılışına davet ediyorum. Hep birlikte burayı izleyeceğiz. Ve buradan göreceğiz.
Görevli: Bağlantı yok efendim.
Erdoğan: Nasıl yok ya?
Görevli: Tünelle bağlantı yok efendim
Erdoğan: Niye yok olur mu öyle şey ya? Şimdi küfür ettireceksiniz bana...
Edep dışı ne demek?
Edep size mi kaldı?
Bize edep öğretmek
Edepsize mi kaldı?
Malkara-10/062009
Saim Bastık