Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ah
ahmet.yasin

zaman

Yorum

zaman

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

662

Okunma

zaman

Acı bir ayrılık
Zamanı geldi diyorsun
Oysa ben hiç hazır değilim.
İki nokta arasında kalan yalnızlığım
Ellerimden tutup bırakmıyor
Kırmızı düşlerimde kalıyorsun.
Hayallerimden kopamıyorum
Gözlerinde ağladığım …
Yalan söylüyor yağmurlar
Belkide inanmak istemediklerim
Oysa ben bunlara hazır değilim
Gözlerinde kayboluyorum hala
Oysa gitmek isterken buralardan
Sessiz gözyaşlarımla beraber
Haberin yok bildiğimden ayrılığını

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
zaman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL