Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Talat Özgen
Talat Özgen

Kelepcelenmis 'düsünceler'

Yorum

Kelepcelenmis 'düsünceler'

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

996

Okunma

Kelepcelenmis 'düsünceler'


Gölgeninin üzerinden atlamanla baslar
Kendi kendini bulman,
Özgürlüge ilk adimin

Icine dogdugun hayat
Belki esaretin bir kurbani
Nerden bileceksin kirmadikca?
Kelepcelenmis ’düsünceler’in kaliplarini

Korkúnun ecele faydasi yok
Bir teselliye ihtiyac olsada
Yazik cok yazik bu arada kacan onca firsatlara

Kendi kazdigin kuyuya
Düsmemek yine senin elinde
Düsmedikce son nefesin eline

(Berlin,14.07.2010)


Talat Özgen


(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kelepcelenmis 'düsünceler' Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kelepcelenmis 'düsünceler' şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kelepcelenmis 'düsünceler' şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL