st
18 şiiri kayıtlı

000

statik
  0,0 / 0 kişi ·0 beğenme · 1 yorum · 734 okunma

000



Şiiri Değerlendirin
 
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
000 şiirine yorum yap
Okuduğunuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?

000 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
3 Kasım 2006 Cuma 22:42:03

Talha kardeşim,imkansız aşkda ki hüner bu şiir de kaybolmuş! Aceleye mi geldi.Başlangıçta sevdiğin gidiyor ve O'na sitem ediyorsun... Şiirin finalin de,şimdi gidiyorum diyorsun! Olmaz biraz daha dikkat. Sen iyi şair olacaksın.

Buna yürekten inanıyorum.Biraz Ümit Yaşar,biraz Atilla İlhan,biraz Orhan Veli derken olacak bu iş.

Seni kutluyorum ve başarılarını yakinen takip ediyorum.
Şiir Künye
Kayıt Tarihi
: 3.11.2006 20:05:05
Puan
: 0.0 / 0 kişi
Okunma Sayısı
: 734
Yorum
: 1 yorum
Beğeni
: 0 kişi
Web Zaman Damgası
Şiiri Beğenenler
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.