Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
guleseryorulmaz
guleseryorulmaz

SEN AKLIMA DÜŞÜNCE

Yorum

SEN AKLIMA DÜŞÜNCE

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2741

Okunma

SEN AKLIMA DÜŞÜNCE

SEN AKLIMA DÜŞÜNCE

Akşam güneşi gidip
Ufuklara dalınca
Hasretin beni alıp
Sevdalara salınca

Yollar aşasım gelir
Aklım şaşasım gelir
Sana koşasım gelir
Sen aklıma düşünce

Dağlara sis çökünce
Geceye kin bağlarım
Bir başıma kalınca
Efkarımdan ağlarım

Saçım yolasım gelir
Çıkıp gelesim gelir
Senle kalasım gelir
Sen aklıma düşünce

Yorgun düşer yüreğim
Yollarına serilir
Ateşte yanar tenim
Yüzüm sana çevrilir

Seni bulasım gelir
Sarhoş olasım gelir
İçip ölesim gelir
Sen aklıma düşünce

GÜLESER YORULMAZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen aklıma düşünce Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen aklıma düşünce şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN AKLIMA DÜŞÜNCE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Zeki Ateş
Mehmet Zeki Ateş, @mehmetzekiates
5.1.2011 09:11:41
Kaleminize Sağlık Sevgili Güleser Yorulmaz Hocam sanki çok popüler bir şarkı sözü gibi okurken aldı götürdü ben sanki müziğinide dinledim gibi bana bu hissi verdi bu usta kalemin güzel ŞİİR'i.Tebrik ediyor başarılar diliyorum yolunuz açık olsun Sayın ÜSTAD'ım .Selam ve sevgilerimle.

Memet Zeki Ateş
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL