Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ALİ ŞENGÖR
ALİ ŞENGÖR

SEVER DURURUM

Yorum

SEVER DURURUM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1240

Okunma

SEVER DURURUM

SEVER DURURUM

SEVER DURURUM

Alnıma yazılan, bu aşk biterse
Yeni bir sevdaya kucak açarım
Izdırabım diner, yüzüm gülerse
Kelebek olurum, uçar dururum

Damla damla sevgin düşsün gönlüme
Sen yeşer kalbimde, toprak olurum
Kıpır kıpır tenin gelir gözüme
içimde sen varsan , yanar dururum

Binlerce şükrettim yüce rabbime
Kapat gözlerini, güven sevgime
Umudum sönmeden yaslan göğsüme
Yanımda olursan , yaşar dururum

Senden önce kalbim çile taşıdı
Sevip sevilmeye hasret yaşadı
Gözlerim değil bak gönlüm ağladı
Ömrümce hep seni , sever dururum

El ele, göz göze, her an diz dize
Bu aşk örnek olsun seven herkese
Gönülden bağlıyım, sevdim delice
Seninle ölüme , koşar dururum

ALİ ŞENGÖR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sever dururum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sever dururum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVER DURURUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
5.1.2011 00:31:25
5 puan verdi
çok güzel şiirdi hocam kutlarım saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL