Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ismailturkmen
ismailturkmen

BİR ÖMÜR GEÇER

Yorum

BİR ÖMÜR GEÇER

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1071

Okunma

BİR ÖMÜR GEÇER


Bir ömür yaşanır kah göz yaşları,
Kâh sevinç çığlıkları,
Atarken yürek aklaşır saçlar,
Yorulur ayaklar,
Kimi yokuş çıkarken dermansızlaşır,
Kimi yokuş inerken, geçer bir ömür,

Aldanırken yeni umutlar bağlanmış yeni yılla,
Düşler, bir başka bahara bırakılmış
Sevdalara sevgi yağmurları yağdırılır
Yarı olumca gece vakti, parlar yıldızlar gözlerde,
Yaşanırken yeni umutlara başlangıçlar,
Unutulur geçmişteki göz yaşları,
Geçerken ömürden bir başka yıl
,
Ölüme yaklaşır bazen,
Bazen acılı bir sevdaya umutlar bağlanır
Kar yağar güz güllerine,
Hüzünlü gözlerden dökülür,
Kardelenlere güneş olur bakışlarda sevdalar,
Bir yıl daha geçer
Düşerken hayat ağacından bir yaprak daha,
Toprağa kalır sevdalıya vuslat

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir ömür geçer Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir ömür geçer şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ÖMÜR GEÇER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL