İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
velliköy
velliköy

YENİ YIL GELDİ

Yorum

YENİ YIL GELDİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1536

Okunma

YENİ YIL GELDİ

YENİ YIL GELDİ

Aylar ve günler gitti.
Tam on iki ay bitti.
Bir saat var yeni yıla,
Müjde yeni yıi geldi!

Geçen bu eski yılda,
Hem güldük hem üzüldük.
Bir yaş daha büyüdük.
Müjde yeni yıl geldi!

Bu gelen yeni yılda,
Tüm sevenler kavuşsun.
Herkese kutlu olsun.
Müjde yeni yıl geldi!

Müfit AKSAKAL
(Türkiye’m,Mir Yay.İstanbul 2007)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yeni yıl geldi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeni yıl geldi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YENİ YIL GELDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL