Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
mavirüyalar
mavirüyalar

SÖZ VERİYORUM

Yorum

SÖZ VERİYORUM

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1473

Okunma

SÖZ VERİYORUM

SÖZ VERİYORUM

Evde bütün gün söz veriyorum
Dışarı çıkınca unutuyorum
Neden böyleyim ben, anlamıyorum
Garip anam evde çok üzülüyor

Dün gece yine sarhoş geldim
Kus, kus annemi perişan ettim
Söz vermiştim aslında, neden içtim
Dışarı çıkınca sapıtıyorum

Elimi ayağımı bağlasınlar
Gerekirse odaya kapatsınlar
Beni yalnız başıma bıraksınlar
Garip anam evde çok üzülüyor

Ne olur mavişini affet anam
Ne olur hakkını helal et anam
Ne olur beni bağışla anam
Söz veriyorum artık içmeyeceğim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Söz veriyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söz veriyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖZ VERİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gözdenur İLETİR
Gözdenur İLETİR, @gozdenur-iletir
25.12.2010 21:22:00
5 puan verdi
yuregınızee saglık....saygı ve sewgılerımle..
cemre2
cemre2, @cemre2
25.12.2010 15:09:44
İtiraf mertçe ve güzel,arkadaş grubunuz etkense önce onlardan kurtulun,sonra tıbbi yardım isteyin.Duyduğunuz pişmanlık başabileceğinize delalet ediyor. Annenize de selamlar.
sergül kandemir
sergül kandemir, @sergulkandemir
25.12.2010 14:06:16
5 puan verdi
Keşke henüz vaktin varken anacıgının o mücevherden de degerli sözlerine bir kulak verebilseydin be evladım.Hem huzuru bulurdun.hem ananı aglayıp sızlamaktan kurtarırdın hemde dogru yolu bulurdun.Bu da bir ananın nasihati sana.Kulak veren hayrı sana dokunur.İyi anlatmışsın.Şimdi sıra söz dinlemekte.Hadi göreyim seni.Yaptıgının sana bir faydası olsa yürü yolunda engel tanıma derdim.Kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL