Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Çağdaşkalem
Çağdaşkalem

Gizli Dosyaların Büyüsü

Yorum

Gizli Dosyaların Büyüsü

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1450

Okunma

Gizli Dosyaların  Büyüsü

Gizli Dosyaların Büyüsü

Fikirler ok gibi çıkar robin hoodun elinden ,
Ezberler çoğalır mantık tahtasında ,
Zorlayıcı kararlar kavgada ,
bahis şirketleri sallanır bir çocuğun binmek istediği salıncakta ...


şimdilik sinene çek yapacaklarının dinlediği nefesi ,
yürüyorsun ve soluksuz kalmışsın farkına var yıktırma o bedeni ,
bir inşaat mühendisi değil kalbin ,
unutma sadece kan pompalamaz kaburgalarının içinde ki dairelere ,


sorgular dedektifin biri günlerin mekanizmasını ,
aynı merminin saklandığı namlu gibi gizli dosyaların büyüsü ,

sihirbazın şapkadan çıkardığı adrenalinin renkleri nedir ,
diye sorduğumda mı ,
cevap gelir tam not almak istediğim sınav kağıdı ?

herkes gibi yıkılıyor gizli dosyaların büyüsü ...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gizli dosyaların büyüsü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gizli dosyaların büyüsü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gizli Dosyaların Büyüsü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL