Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
aemin
aemin

Ah O Gece

Yorum

Ah O Gece

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

829

Okunma

Ah O Gece

ah o gece o gece

yıkılası dunyanın kıvlıcımları

ayaklarımın altında kayan toprakdan gelen deprem sarsıntıları

sevgilimin bende kalan son yadıgarları

acıtırken dikenleri ellerimde kalan gül dallarının

senden bana kalan son nefes

giderken benden benım içimde

yok oluşların karanlıkları

son kadehımde kalan

kan damlaları

ah o gece o gece

bitiren tüm umutları

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ah o gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah o gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ah O Gece şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Çobanoğlu
Mehmet Çobanoğlu, @mehmetcobanoglu
24.12.2010 12:26:58
Küutlarim şairi ve güzel şiirini...anlam dolu bir şiir zevkle okudum...Yolun açık şiirlerin daim olsun şair...
Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL